Retourneren

Retourprocedure van Voetbalpuzzels.nl

Retourvoorwaarden

Na ontvangst van uw bestelling heeft u de mogelijkheid om binnen 14 dagen uw bestelling te retourneren. Het product dient in de originele staat en verpakking  geretourneerd te worden. Producten die gebruikt, beschadigd of niet in originele verpakking zitten, kunnen wij helaas niet als retour aannemen.

Via dit contactformulier of door te mailen naar info@voetbalpuzzels.nl kunt u ons op de hoogte brengen van uw retourzending. Dit zal het proces om uw retour te verwerken versnellen.

De verzendkosten van het retourneren en het risico van der retourzending zijn voor eigen rekening. 

Retouradres Voetbalpuzzels.nl

Voetbalpuzzels.nl
t.a.v. Retouren
Oostwijkstraat 91
8331 EC, Steenwijk
Nederland

Uw voetbalpuzzel kapot / beschadigd of een verkeerd product ontvangen?

Heeft u uw bestelling kapot / beschadigd ontvangen of heeft u een verkeerd product geleverd gekregen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via onze email: info@voetbalpuzzels.nl. Stuur hierbij een foto van het defecte / verkeerde geleverde product.

Kan ik mijn product ruilen voor een ander product?

Omruilen van een product is niet mogelijk. Wel kunt u het niet gewenste product retourneren en het gewenste product online bestellen.

Hoe werkt terugbetaling na het retourneren?

Na het ontvangen van de retourzending zal uw retourzending gecontroleerd worden. Mits uw retourzending is goedgekeurd wordt uw aankoopbedrag binnen 5-10 werkdagen teruggestort op de rekening waarmee betaald is. Mochten deze gegevens onbekend voor ons zijn, dan nemen wij contact met u op.