Over ons

Over Voetbalpuzzels.nl

Welkom bij voetbalpuzzels.nl!

Wij van voetbalpuzzels.nl zijn gepassioneerd over twee dingen: voetbal en uitdagende puzzels. We hebben deze passies samengebracht en hebben het voor elkaar weten te boksen om unieke houten voetbalpuzzels te creëren en te maken. Het bijzondere aan deze voetbalpuzzels is dat deze bestaat uit allerlei voetbal gerelateerde puzzelstukjes. Van omhaals en volleys tot voetballen en wereldbekers. Door deze verschillende puzzelstukjes is het ook een hele uitdaging om de puzzel te maken. Mocht dit lukken, dan heeft u een toffe houten exemplaar van uw favoriete voetbalclub en/of speler. Echt iets voor iedere voetballiefhebber die van puzzelen houdt!

Wij streven ernaar om voetbalpuzzels van verschillende moeilijkheidsgraden aan te bieden, zodat zowel beginners als doorgewinterde puzzelaars iets uitdagends kunnen vinden.

De puzzels worden gemaakt van recyclebaar hout waardoor het 100% duurzaam is. 

Ook zijn wij continue op zoek naar verbetering en innovatie. Wij luisteren graag naar onze klanten en nemen hun feedback serieus om onze puzzels en functies te verbeteren. Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je suggesties hebt of als je op zoek bent naar een bepaalde voetbalclub of voetbalspeler.

Bedankt voor uw bezoek aan onze website!